Welkom

Legilo B.V. - Cyberrisico’s en Informatiebeveiliging - Voorkom verrassingen
Cyberrisico’s en Informatiebeveiliging

Legilo B.V. biedt op een moderne manier passende oplossingen voor cyberrisico’s, compliance en informatiebeveiliging (denk aan AVG). Uiteraard volgen wij met een kritisch oog de huidige ontwikkelingen, zowel in online dreigingen als in beveiligingsmaatregelen.

Begonnen vanuit aansprakelijkheidsverzekeringen, sinds enkele jaren een diepe specialisatie ontwikkeld in cyberverzekeringen.

…en nu ook en dat maakt Legilo B.V. uniek in Nederland; Hoogwaardige IT-cyberpreventie en gevolgreductie onder een dak. Wij kunnen behalve het strategische management rondom Cyberrisico’s en informatiebeveiliging gelijk oplossingen bieden als het gaat om preventie en gevolgreductie. Voorkom verrassingen. Via zaalassurantien.nl hebben we toegang tot bijna alle cyberverzekeringen welk we binnen uw organisatie kunnen aanbieden. Dit geeft ons een enorme voorsprong op alle andere IT-organisaties. Zo kunnen wij u volledig begeleiden in uw verdediging tegen criminaliteit.

Kijk op uw gemak eens bij onze diensten. Wij kunnen u helpen, op strategisch niveau, maar ook direct met het beveiligen van uw online omgeving. We inventariseren uw huidige digitale situatie, beoordelen deze samen met u (en uw team) op dreigingen en impact op uw bedrijfscontinuïteit. Als ze er zijn pakken we gelijk de quick wins en kijken hoe we uw omgeving direct kunnen opwaarderen en met maatregelen passend zijn voor uw organisatie.

De kosten van beveiliging of IT beheer zijn hoog, dat beseffen we ons. De kosten van een cyberincident onbetaalbaar. Het is een gegeven dat vitale organisaties, die werk maken van hun online beveiliging en gevolgreductie een lagere kans hebben geraakt te worden door een cyberaanval. Voorkom verrassingen. Als het toch gebeurd is men voorbereid. Dat gevoel is onbetaalbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *