IT-RISK-Finance
Consultants

Opdrachten

Onze kandidaten worden zorgvuldig geselecteerd en gematched op de opdracht die gedaan moet. Wij bieden geen kandidaten aan die de klus niet kunnen klaren. Liever een kandidaad van de concurrent dan de opdracht niet aan kunnen

Opdrachtgevers

Onze top opdrachtgevers zijn allemaal gerenommeerde bedrijven met een uitstekend trackrecord. En er komen wekelijks nieuwe opdrachtgevers bij. Kleine stap om een grote stap vooruit te maken.

Vacatures plaatsen

Wilt u meer informatie over het werken met Legilo B.V. over het strategisch plaatsen van uw vacature en keuze voor de juiste kandidaat? Wij bieden naast professionaiteit, transparantie ook een uitgebreid netwerk van kandidaten en maken gebruik van social media kanalen.

Kandidaten

Wij bieden de opdrachtgevers, onszelf en onze kandidaten indien gewesnt ondersteuning op het gebied van personeel, contracten, facturatie en via onze partner "Zaal Assurantien" tevens passende verzekeringen en risicomanagement.

Onze Vakgebieden

Met de kennis van vraag en aanbod in de markt hebben wij ons gespecialiseerd op drie vakgebieden die vaan in elkaar overlopen. Hierdoor is het voor ons eenvoudig schakelen om de juiste persoon bij de juiste functie te matchen. 

ICT

RISK

Finance

Vragen en antwoorden

Omdat het om mensen draait, gaat het bij ons om vertrouwen. Vanaf het eerste moment zijn wij transparant over de kosten van onze werkzaamheden. De meeste zijn vast en als een menu in te zetten. Enkele werkzaamheden zijn uitsluitend op basis van “no cure no pay”
Wij kennen vaste kosten toe voor het plaatsen van de vacature op onze site alsmede de zoektocht naar een passende kandidaat. Vooraf spreken we af welke kosten er gemaakt bij plaatsing van een medewerker. Zo blijft het inschakelen van Legilo B.V. goedkoper dan zelf doen.
In deze tijd maken wij -uiteraard- gebruik van Social Media. Hoe de zoektocht plaats vindt bepaald u uiteraard zelf. Er zijn prima mogelijkheden de vacature aan te bieden terwijl uw bedrijf ‘anoniem’ blijft.
Legilo B.V. kent iedere kandidaat die we voorstellen. We hebben al kennisgemaakt, fysiek of via beeldbellen. Daardoor weten wat de vaardigheden zijn, achtergrond, maar ook de ambities, kennis en kunde. Verder denken wij mee om -op verzoek- een kandidaat op basis van de DISC methode te laten beoordelen of deze past binnen een team. Uiteraard kunnen wij desgewenst een assessment voor het team of medewerker laten afnemen.
Zoals bekend is 2020 voor iedereen een zwaar jaar geweest. Op diverse sociale media boden mensen “hulp met de zoektocht” aan mensen die ondertussen geen werk meer hadden. Dat past niet bij Legilo B.V. wij doen namelijk meer dan ons best om de geschikte kandidaat te vinden. Met onze eigen ervaring en uitgebreide netwerk denken we weldegelijk het verschil te kunnen maken als het gaat om de samenhang tussen mensen en bedrijven. Dus wij doen er een stap bovenop en gaan er ook voor… het gaat uiteindelijk om mensen en gezinnen.
Wij zoeken altijd mensen en kandidaten die beschikbaar zijn voor een volgende stap in hun loopbaan of een nieuwe opdracht te voltooien.
Contactpagina

Legilo B.V. is onstaan uit een geweldig netwerk van fantastische mensen die begrijpen wat consultancy betekent.